GABAROGABARO
...

ЗА НАС

ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ

Вече 15 години ВЕКТОР КОНСТРУКТ управлява и изпълнява проекти в областта на гражданското, инфраструктурното и промишлено строителство. Компанията строи жилища, обновява обществени сгради, работи на индустриални площадки, добавя стойност в изграждането и поддържането на
пътища и съоръжения.
От създаването си през 2004г година досега ВЕКТОР КОНСТРУКТ са изпълнили над 100 проекта в посочените области. Сред възложителите им са редица държавни структури и общини в България, частни инвеститори, големи български и чужди строителни компании. Финансовият обем на дружеството от строителство надхвърля 20 милиона.

ИНВЕСТИТОР

ГАБАРО АЗМАТА е дружество, създадено специално за осъществяването на проекта GABARO HOME LIVING. Зад него стои екип от хора с опит в строителството и търговията повече от 30 години.
Проекти, изработени с наше участие са Мултифунцкионална спортна зала АРЕНА АРМЕЕЦ София, Съоръжението-факел за Олимпиадата в Сочи 2014, над 20.000кв.м. реконструирани обществени сгради с промяна на предназначението им в жилищни в Германия, над 60 магазина в молове и търговски улици в България, закупуване, реконструиране и продажба на редица апартаменти в стари сгради в София и др.

Последни публикации
Последни коментари
    Категории
    Categories
    Latest Posts